Teknologia ja osaaminen

Parhaat teknologiat parhaisiin toteutuksiin

Luotettavat teknologiat ovat toimivien ja aikaa kestävien ohjelmistojen ja sovellusten perusta. Ydinosaamisemme löytyy tämän päivän ja tulevaisuuden kehittyvistä teknologioista: 

Microsoft

  • .NET -sovelluskehitys, C# ja VB-ohjelmointikielet, SQL Server -tietokannat ovat olleet ydinosaamistamme pitkään. Pilviratkaisualustana käytämme Microsoft Azurea.

Web-teknologiat

  • Toteutamme päätelaiteriippumattomia responsiivisia käyttöliittymiä mm. seuraavilla teknologiolla, MVC, HTML5 sekä JavaScript-kirjastot React ja AngularJS.

Julkaisujärjestelmät

  • Umbraco CMS
  • Episerver CMS

Verkkokaupparatkaisu

  • Ucommerce

Koska teknologia ei yksin riitä 
Me Riihisoftin osaajat tunnemme teknologiat ja niiden mahdollisuudet läpikotaisin. Ohjelmistokehityksen ammattilaiset varmistavat kehityshankkeissa parhaat toteutukset – tiimiin valitaan aina oikea osaaminen. 

Ketterästi perille 
Ketterät kehitysprojektit vievät maaliin nopeimmin ja kevyimmin kustannuksin. Nopeat protoilut ja oikeat ihmiset mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan kannalta parhaat ratkaisut. 

Projektit alkavat kartoituksesta: mikä on todellinen tarve ja mikä ratkaisu on liiketoiminnassa paras ja tuottavin? Määrittelyjä emme jää hieromaan, vaan etenemme projekteissa ketterän kehittämisen hengessä.

 

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK