Teknologia ja osaaminen

Teknologiajaosaaminen Icon

Parhaat teknologiat parhaisiin toteutuksiin

Luotettavat teknologiat ovat toimivien ja aikaa kestävien ohjelmistojen ja sovellusten perusta. Ydinosaamisemme löytyy tämän päivän ja tulevaisuuden kehittyvistä teknologioista:

 

Microsoft

.NET sekä .NET Framework -sovelluskehitys, C#- ja VB-ohjelmointikielet, SQL Server -tietokannat ovat olleet ydinosaamistamme pitkään. Pilviratkaisualustana hyödynnämme Microsoftin Azurea monipuolisesti, esimerkiksi ylläpidossa, integraatioissa ja itse sovelluskehityksessä.

 

Web-teknologiat

Toteutamme päätelaiteriippumattomia responsiivisia käyttöliittymiä mm. seuraavilla teknologiolla, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, HTML5 sekä JavaScript-kirjastot React, Vue.js ja Angular.

 

Julkaisujärjestelmät ja verkkokaupat

Julkaisujärjestelmissä olemme keskittyneet Umbracoon. Osaamista meiltä löytyy niin vanhempiin kuin uusimpiinkin versioihin. Samalla tarjoamme verkkokaupparatkaisuna Umbracon yhteyteen sopivaa Ucommerce alustaa.

 

Koska teknologia ei yksin riitä

Me Riihisoftin osaajat tunnemme teknologiat ja niiden mahdollisuudet läpikotaisin. Ohjelmistokehityksen ammattilaiset varmistavat kehityshankkeissa parhaat toteutukset – tiimiin valitaan aina oikea osaaminen.

 

Ketterästi perille

Ketterät kehitysprojektit vievät maaliin nopeimmin ja kevyimmin kustannuksin. Nopeat protoilut ja oikeat ihmiset mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan kannalta parhaat ratkaisut.

Projektit alkavat kartoituksesta: mikä on todellinen tarve ja mikä ratkaisu on liiketoiminnassa paras ja tuottavin? Määrittelyjä emme jää hieromaan, vaan etenemme projekteissa ketterän kehittämisen hengessä.