Ajankohtaista

Riihisoft Suomenlinnassa

Riihisoftilaiset viettivät kesäisen päivän Suomenlinnassa. Vierailulla käytiin kierroksella Suomenlinna-museossa sekä katsomassa merimaisemia, linnoituksia, sukellusvenettä, että satamaa. Päivä päättyi erinomaisen ruoan ja juoman parissa satamaravintolassa.

Lue artikkeli

Umbraco ja tietoturvallisuus – Miten Umbraco on niin tietoturvallinen?

Tutustutaan Umbraco-sisällönhallintajärjestelmän tietoturvaominaisuuksiin. Ominaisuuksien kiitettävyydestä kertokoon se, että Umbraco on luottovalintamme!

Lue artikkeli

Umbraco vs. WordPress – Miksi Umbraco ja .NET muodostavat lyömättömän alustan verkkopalvelulle?

Edellisessä blogikirjoituksessamme pohdimme Wordpress- ja Umbraco-sisällönhallintajärjestelmien eroavaisuuksia. Seuraavaksi pureudutaan Umbracon hyödyntämään Microsoftin .NET-alustaan.

Lue artikkeli

Umbraco vs. WordPress – Miksi Umbraco on parempi?

Microsoftin teknologiapinon kanssa ydinosaamistamme on Umbraco-sisällönhallintajärjestelmän avulla verkkosivustojen, verkkokauppojen, yritysportaalien ja muiden verkkopalveluiden toteuttaminen. Uusimmassa blogikirjoituksessamme pohditaan Umbracon ja WordPress-sisällönhallintajärjestelmän eroavaisuuksia. Lue kirjoitus, niin tiedät, miksi Umbraco on valintamme!

Lue artikkeli

Riihisoft Hartelan verkkosivuston asiantuntevana ylläpitäjänä ja ketteränä kumppanina sivuston jatkokehityksessä

"Yhteistyö Riihisoftin kanssa on ollut saumatonta, avointa ja asiantuntevaa. Riihisoftilla ollaan aina valmiina, on vastassa mitä vain ongelmatilanteiden ratkomisesta kehitysideoiden sparraamiseen."

Lue artikkeli

Riihisoftin Azure-koulutus ja biljardikilpailut

Riihisoftilaiset viettivät koulutuspäivän, jonka aiheena oli “Azure-pilvipalvelu ohjelmistokehittäjille”. Koulutuksen jälkeen otettiin devaajasta mittaa Riihisoftin jo perinteeksi muodostuneella biljardikilpailulla.

Lue artikkeli

Riihisoft Hyvinkään Sveitsissä

Riihisoftilaiset viettivät talvisen ulkoilupäivän Hyvinkään Sveitsissä. Auringonpaisteessa lasketeltiin, lenkkeiltiin, paistettiin makkaraa ja vaihdettiin kuulumisia.

Lue artikkeli

Riihisoft ja Riihicloud tekivät lahjoituksen Unicefin kautta Ukrainan lasten hyväksi

Haluamme lahjoituksellamme kannustaa muitakin yrityksiä lahjoittamaan ja tukemaan Ukrainaa kriisin keskellä. Lahjoitus Unicefille edistää lasten oikeuksia terveyteen, koulutukseen, suojeluun, veteen, sanitaatioon ja hygieniaan.

Lue artikkeli