Ajankohtaista

Yritysvideo – Riihisoft

Uudistetulla yritysvideollamme tutustutaan Riihisoft Oy:n toimintaan, kulttuuriin ja palveluihin. Olemme Microsoftin teknologioihin erikoistunut ohjelmistokumppani, jolla on kymmenen vuoden kokemus ohjelmistoratkaisuista, silmää bisneksen suhteen ja pohjaton kiinnostus teknologioihin.

Lue artikkeli

RIIHISOFT TOIVOTTAA HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

Tänäkin jouluna Riihisoft tukee Baltic Sea Action Groupin Itämeren luonnonsuojelutyötä rahalahjoituksella. Baltic Sea Action Group on sitoutumatonta säätiö, joka tekee työtä Itämeren pelastamiseksi. Lahjoituksella tuetaan työtä rehevöitymisen, ilmastonmuutoksen ja luontokadon estämiseksi.

Lue artikkeli

SEASON’S GREETINGS FROM RIIHISOFT

Again this Christmas Riihisoft supports nature conservation work of Baltic Sea Action Group by monetary donation. Baltic Sea Action Group is a non-attached foundation working for saving Baltic Sea. The donation will support work to prevent eutrophication, climate change and biodiversity loss.

Lue artikkeli

Riihisoftin pikkujouluissa tutustuttiin lasinpuhalluksen saloihin

Riihisoftin pikkujouluissa tutustuttiin taidelasinpuhalluksen saloihin Riihimäkeläisellä Mafka&Alakoski-lasistudiolla.

Lue artikkeli

Riihicloud Oy on perustettu!

Olemme perustaneet Riihicloud Oy:n, johon siirrämme Riihicloud-päätelaitehallintaan liittyvän liiketoimintamme osakeyhtiölain mukaisella osittaisjakautumisella 1.1.2022 alkaen.

Lue artikkeli

Uuden brändin mukaiset rollupit ja julisteet ovat saapuneet koristamaan toimistoa

Toimistolla on jälleen elämää. Etätöistä poiketaan välillä toimistolle vaihtamaan kuulumisia ja tekemään töitä yhdessä. Luottamus mahdollistaa vapauden valita työympäristönsä ja näitä asioita meillä arvostetaan. Uuden brändin mukaiset rollupit ja julisteet ovat myös saapuneet koristamaan toimistoa. Katso kuvat!

Lue artikkeli

Aika juhlistaa Riihisoftin 10-vuotista matkaa

Riihisoft Oy täytti hiljattain 10 vuotta ja vihdoin oli aika kokoontua juhlimaan sitä. Aloitimme päivän Lopen kalamajalla kakkukahveilla ja kuohuvalla, onhan juhlapäivä.

Lue artikkeli

Windows 11 - mitä uutta?

Kun Windows 10 julkaistiin, oletettiin sen olevan viimeinen Windows-versio. Tänä syksynä saimme kuitenkin käsiimme Windows 11 -käyttöjärjestelmän.

Lue artikkeli