Referenssit

2022 08 Johacon Logo 2020 Transparent

Johaconlkv.fi uudistui yritystoiminnan uuden vuosikymmenen kunniaksi

“Silloin yhteistyökumppanilta vaaditaan myös kykyä kehittää ja suositella erilaisia toimintoja. Meille Riihisoft on osoittanut kykynsä tehdä tätä.”

Lue lisää

Hartela Tunnus Mv (1)W

Keskeinen osa liiketoimintaa

"Yhteistyö Riihisoftin kanssa on ollut saumatonta, avointa ja asiantuntevaa. Riihisoftilla ollaan aina valmiina, on vastassa mitä vain ongelmatilanteiden ratkomisesta kehitysideoiden sparraamiseen."

Lue lisää

Asset 1 1

Mukana kehittämässä autokaupan tulevaisuutta

"Asiakkaidemme kanssa olemme voineet itse keskittyä liiketoiminnassamme ja talon sisäisessä ohjelmistokehityksessä yrityksemme strategian mukaisiin tehtäviin ja tavoitteisiin."

Lue lisää

GSK-Logo

Rokote- ja punkki-infoa seitsemään maahan

”Asiantunteva, joustava ja hyvin sitoutunut kumppani on ollut näin laajassa ja nopealla aikataululla toteutetussa projektissa todella iso asia. Meillä on digiosaamista omastakin takaa, mutta tässä projektissa päätimme käyttää yhteistyökumppanin vahvaa asiantuntemusta.”

Lue lisää

Tamtron

Laadukas ohjelmisto on mittausjärjestelmän aivot

”Mittausjärjestelmä tuottaa valtavan määrän raakadataa. Tätä dataa pureskelee Riihisoftin rakentama ohjelmisto. Softa on koko kokonaisuuden aivot”, kertoo tuotekehityksestä vastaava projektipäällikkö Vesa Pajunen Tamtronilta.

Lue lisää