Ajankohtaista

20.02.2017

Riihisoft on toteuttanut HUS:lle akateemisen simulaatiokeskuksen varausjärjestelmän

Riihisoft on toteuttanut HUS:iin kuuluvalle akateemiselle simulaatiokeskukselle selainpohjaisen tilojen ja simulaatiolaitteiden varausjärjestelmän. Järjestelmä on toteutettu Umbraco CMS julkaisujärjestelmällä ketterällä ohjelmistokehitysmallilla. Järjestelmässä kattaa varsinaisen varauskalenterin lisäksi myös pääkäyttäjän ylläpito-osion. Varauskalenterissa tehdään varauksia, ylläpidetään omia varauksia ja käyttäjätietoja sekä hyödynnetään raportteja. Ylläpito-osuudessa pääkäyttäjät ylläpitävät mm. tiloja, simulaatiolaitteita, käyttäjätietoja ja kustannuspaikkoja.


Asiakkaan puolelta projektista vastasi anest. oyl / dosentti Sinikka Münte. Sinikka kuvaa järjestelmätoimitusta ja yhteistyötä seuraavasti: ”Varausjärjestelmän toimitus ja muu yhteistyö on sujunut toimittajan kanssa erinomaisesti. Uusi varausjärjestelmä on helpottanut tilojen ja simulaatiolaitteiden varaamista. Varausten tekeminen hoituu nopeasti ja päällekkäisiä varauksia ei ole mahdollista tehdä. Varausjärjestelmää kohtaan on ollut kiinnostusta muissakin yksiköissä ja itse voin suositella varausjärjestelmän käytön laajentamisen selvittämistä HUS:n muihin yksiköihin, joissa ei tarvita potilastietojen salausta, sen helpon käytettävyyden vuoksi.”

 


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK