Riihisoft Oy

Riihisoft Oy on osaava ohjelmistokumppani

Riihisoft Oy on bisnesviisas ohjelmistokumppani. Osaajiamme yhdistää pohjaton kiinnostus teknologioihin. Meillä on vainu, jolla asiakkaalle oikeat ratkaisut löytyvät, ketterästi ja protoillen. Meitä riihisoftilaisia on tällä hetkellä 16 huippuosaajaa, ja kasvamme jatkuvasti.

Olemme rakentaneet lukuisia räätälöityjä yritysohjelmistoja – fiksuja verkkopalveluita, sovelluksia, ohjelmistoja ja integraatioita. Meillä on vankka osaaminen Azuresta ja Intunesta – saat meiltä kehittämämme Riihi DMA päätelaitehallinnan avaimet käteen palveluna.

 

Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteystyöstämme!

 

Saat meidät kiinni helposti, sähköisesti ja kasvotusten

Perustamme toimintamme lujan ammattitaidon ohella luottamukseen sekä avoimeen ja joustavaan yhteistyöhön.

Starttaamme aina kasvotusten, ja tapaamme tarvittaessa projektin aikana. Päivittäinen yhteydenpito onnistuu sujuvasti sähköisin välinein.

 

Toimipisteemme Riihimäellä

Toimipisteemme sijaitsee Riihimäen Matkakeskuksen toimistorakennuksessa. Meille Riihimäelle pääsetkin kätevästi junalla takapihalle, bussilla etuovelle ja autolla katolle - isossa parkkihallissa on reilusti maksutonta paikoitustilaa. Hyvinkään-Riihimäen talousalue on hyvä paikka yritykselle, tutustu Invest In Hyvinkää-Riihimäki.

 

Jätä yhteydenottopyyntö!

YHTEYSTIEDOT 

010 504 9530

Riihisoft Oy

Eteläinen Asemakatu 2 

11130 Riihimäki

Yhteystiedot ja sijainti

 

Laskutustiedot

 

TEKNOLOGIAT

 

 

Lue lisää osaamisestamme

 

 

MENESTYJÄ-YRITYS

Riihisoft Oy on taloudellisen suorituskykynsä

perusteella luokitelty menestyjäyritykseksi 

 

 

 

 

 

 

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK