Riihisoft Oy

Riihisoft Oy on osaava ohjelmistokumppani

Riihisoft Oy on bisnesviisas ohjelmistokumppani. Osaajiamme yhdistää pohjaton kiinnostus teknologioihin. Meillä on vainu, jolla asiakkaalle oikeat ratkaisut löytyvät, ketterästi ja protoillen. Meitä riihisoftilaisia on tällä hetkellä 18 huippuosaajaa, ja kasvamme jatkuvasti.

Olemme rakentaneet lukuisia räätälöityjä yritysohjelmistoja – fiksuja verkkopalveluita, sovelluksia, ohjelmistoja ja integraatioita. Meillä on vankka osaaminen Azuresta ja Intunesta – saat meiltä kehittämämme Riihicloud päätelaitehallinnan avaimet käteen palveluna.

 

Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteystyöstämme!

 

Riihisoftin arvot

Riihisoftin arvot ovat Vastuu-Into-Jatkuvuus (Responsibility-Passion-Continuity).

 

Vastuu: Teemme mitä on sovittu ja luvattu. Luotamme työntekijöihimme. Haluamme antaa työntekijöillemme paljon vapauksia työn tekemisen suhteen, mikä samassa yhteydessä tarkoittaa myös paljon vastuuta. Haluamme toimia vastuullisesti osana yhteiskuntaa.

 

Into: Nautimme siitä mitä teemme. Suhtaudumme avoimesti ja ennakkoluulottomasti uusia teknologiaratkaisuja ja toimintatapoja kohtaan. Tuemme työntekijän itseoppimista ja osaamisen kehittymistä.

 

Jatkuvuus: Toimintamme lähtökohtana on Riihisoftin jatkuva kehittäminen entistä paremmaksi ja ammattimaisemmaksi toimijaksi. Tämä työ vaatii pitkäjänteistä kehittämistä niin asiakas-, kumppani- kuin työntekijäsuhteissa.

 

Saat meidät kiinni helposti, sähköisesti ja kasvotusten

Perustamme toimintamme lujan ammattitaidon ohella luottamukseen sekä avoimeen ja joustavaan yhteistyöhön. Starttaamme aina kasvotusten, ja tapaamme tarvittaessa projektin aikana. Päivittäinen yhteydenpito onnistuu sujuvasti sähköisin välinein.

 

Toimipisteemme Riihimäellä

Toimipisteemme sijaitsee Riihimäen Matkakeskuksen toimistorakennuksessa. Meille Riihimäelle pääsetkin kätevästi junalla takapihalle, bussilla etuovelle ja autolla katolle - isossa parkkihallissa on reilusti maksutonta paikoitustilaa. Hyvinkään-Riihimäen talousalue on hyvä paikka yritykselle, tutustu Invest In Hyvinkää-Riihimäki.

 

Jätä yhteydenottopyyntö!

 

YHTEYSTIEDOT 

+358 10 504 9530

Riihisoft Oy

Eteläinen Asemakatu 2 

11130 Riihimäki

Yhteystiedot ja sijainti

 

Laskutustiedot

 

TEKNOLOGIAT

 

 

 

Lue lisää osaamisestamme

 

 

FINCSC
Finnish Cyber Security Certificate

 

 

MENESTYJÄ-YRITYS

Riihisoft Oy on taloudellisen suorituskykynsä

perusteella luokitelty menestyjäyritykseksi 

 

 

 

 

 

 

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK