Ajankohtaista

07.06.2018

Riihisoft on toteuttanut smartDOG sivuston sekä tietokannan

Riihisoft on toteuttanut smartDOG sivuston sekä tietokannan yhteistyössä smartDOGin Katriina Tiiran kanssa.

smartDOG tekee ainoana maailmassa koirien kognitiivisten ominaisuuksien testausta. Testit perustuvat uusimpaan koirakognitiotutkimukseen ja testien avulla saat näkökulman koiran ominaisuuksiin, joista omistajalla on yleensä vain vähän käsitystä. smartDOGin testissä koira testataan ruoan avulla, ja samalla kun koira omasta mielestään etsii herkkupaloja, testaaja saa numeerista dataa koiran esimerkiksi ongelmanratkaisukyvystä, muistista ja itsehillinnästä. Tietokannassa koiransa testannut asiakas voi mm. vertailla oman koirasi tietoja rodun ja kaikkien rotujen keskiarvoon eri testien osa-alueissa.

Kehitystyö jatkuu. Katriina kertoo tulevasta vielä toteuttamattomasta innovaatiosta ” Tulossa on vielä täysin uusi tietokannan osa, jossa kuka tahansa voi kirjautua vertailemaan eri rotujen kognitiivisia profiileja. Roduilla kun selkeästi näkyy eroja vaikkapa siinä, miten hyvin ne ymmärtävät ihmisen elekieltä tai miten impulsiivisia ne ovat, mikä on hurjan mielenkiintoista. smartDOG data on ainutlaatuinen lajissaan – missään muualla ei ole kognitiiviseen testaukseen perustuvaa laajaa aineistoa saatavilla siten, että se on ensimmäisenä tarjolla suurelle yleisölle. Olen tästä niin innoissani!”

Lisätietoa https://smartdog.fi/ sekä suoraan Katriinalta kysymällä katriina@smartdog.fi / 044 972 9185.


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK