Umbraco CMS
sisällönhallintajärjestelmä verkkosivujen toteutukseen

Umbraco CMS (Content Management System) on ilmainen Microsoft .NET pohjainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, joka on kustannustehokas valinta, niin verkkosivuston alustaksi kuin intranet-ratkaisuksi. Umbracoa käytetään pääasiassa keskisuurten, suurien ja globaalien yrityksien keskuudessa juuri sen hyötyjen takia. Umbraco on yksi parhaista vaihtoehdoista verkkosivuston julkaisujärjestelmäksi.

Olemme toteuttaneet lukuisia verkkosivustoja ja intranet-sivustoja asiakkaillemme. Meillä Riihisoftilla on myös sertifioituja Umbraco-kehittäjiä.

Umbracoa käyttävät mm. maailman suurimmat yhtiöt kuten Microsoft, Carlsberg, Sony, Wired, Heinz, Ministry of Sound, Warner Bros, Vogue. Umbraco on yleinen valinta Fortune 500 yritysten keskuudessa. Umbraco on myös useasti palkittu parhaana julkaisujärjestelmänä.

Haluatko sivuston, joka on suunniteltu erittäin hyvin, jota on helppo päivittää, ja joka tarjoaa täydellisen käyttäjäkokemuksen?

1

Umbraco on joustava CMS

Umbracon avulla pystyy hallitsemaan joustavasti kaikkea sisältöä verkkosivustolla, kuten tekstiä, kuvia ja videoita. Nykypäivänä yhä tärkeämmäksi nousee oman verkkosivuston selkeys ja käyttäjäystävällisyys. Lisäksi API-integraatiot lukuisiin järjestelmiin, kuten Microsoftin ja Googlen palveluihin onnistuvat helposti.

2

Umbraco on helposti päivitettävä

Pystyt muokkaamaan ja päivittämään verkkosivuston alasivuja nopeasti ja helposti. Lisäksi pystyt lisäämään tekstiä ja kuvia käden käänteessä helpon sisältöeditorin avulla.

3

Umbracolla tehdyt sivut skaalautuvat kaikille päätelaitteille

Riippumatta siitä, millä laitteella verkkosivustokävijät ovat, verkkosivusto on aina optimoitu oikealle päätelaitteelle. Näin verkkosivujen käyttäjäkokemuksesta saadaan mielyttävämpi.

4

Umbracolla mikä vain on mahdollista

Umbracon laajan kehitysverkoston ansiosta valmiita lisäosia on yli 300 kappaletta, joten kaikkea ei tarvitse tehdä alusta lähtien koodaamalla itse. Tämän ansiosta saamme tehtyä verkkosivuston kustannustehokkaammin.

  

 

 

Ennen kaikkea Umbraco on suunniteltu sisällönhallintajärjestelmäksi. Riippumatta roolistasi verkkosivujen tekemisessä on Umbraco varma valinta seuraavan verkkosivustosi alustaksi.

 

Umbracon hyötyjä verkkosivuston omistajille ja ylläpitäjille

Jos omistat monia sivustoja, pystyt samasta Umbracon asennuksesta hallinnoimaan useita verkkosivustoja.

Umbraco on responsiivinen sisällönhallintajärjestelmä kaikille päätelaitteille.

Paljon valmiita ominaisuuksia, joilla saat lisäarvoa.

 

 

Umbracon hyötyjä verkkosivuston sisällöntuottajalle

Helppo ja nopea oppia sekä käyttää - yksinkertainen sisällönhallinnan käyttöjärjestelmä.

Sisäänrakennettu monikielisyys - voit tehdä monilla eri kielillä verkkosivustoja.

Kuvat ja tiedostot tallentuvat yhdestä paikasta.

Voit automaattisesti julkaista ja poistaa julkaisuja sivustolta.

 

 

Muita hyötyjä

Vaikka Umbraco on erittäin yksinkertainen käyttää, on sillä silti mahdollista tuottaa vaativampiakin sivustoja.

Laajat API-rajapinnat muihin järjestelmiin.

Mitään ei ole rajoitettu, kuten monissa muissa CMS-järjestelmissä on tapana.

Umbraco on myös erittäin turvallinen julkaisualusta.

Haluatko sivuston, joka on suunniteltu erittäin hyvin, jota on helppo päivittää, ja joka tarjoaa täydellisen käyttäjäkokemuksen? Tällöin Riihisoft on juuri oikea kumppani sinulle seuraavaan projektiin.

Blogeja Umbracosta

07.05.2019
Kauan odotettu Umbraco 8 -sisällönhallintajärjestelmä on viimein täällä

Olemme jo pitkään tarjonneet yrityksille erilaisia web-pohjaisia ratkaisuja Umbraco-sisällönhallintajärjestelmää hyödyntäen. Meille Umbraco on tarjonnut kaiken tarvitsemamme; helposti lähestyttävän, avoimeen lähdekoodiin pohjautuvan sisällönhallintajärjestelmän erinomaisella yhteisöllä.

Lue lisää

Kun haluat lisätietoa Umbraco sisällönhallintajärjestelmästä

https://umbraco.com/

https://umbraco.com/why-choose-umbraco/

 

OTA YHTEYTTÄ

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK