Umbraco vs. WordPress – Miksi Umbraco ja .NET muodostavat lyömättömän alustan verkkopalvelulle?

02.06.2022

Edellisessä blogikirjoituksessamme pohdimme Wordpress- ja Umbraco-sisällönhallintajärjestelmien eroavaisuuksia. Seuraavaksi pureudutaan Umbracon hyödyntämään Microsoftin .NET-alustaan. 

.NET on Riihisoftin ydinosaamista Umbracon ohella. Umbraco on osana Microsoftin teknologiapinoa, jolla toteutamme toimivia ja aikaa kestäviä ohjelmistoja ja sovelluksia. Lue lisää klikkaamalla tästä!  

Kahdeksanteen versioon asti Umbraco on rakennettu .NET Framework –alustaa hyödyntäen. Alustan riippuvuudet ja rajoittuvuus Windows-käyttöjärjestelmään ovat saattaneet olla hidaste sisällönhallintajärjestelmän suosioon verrattuna Wordpressiin. 2021 julkaistu Umbracon yhdeksäs versio oli kokenut odotetun remontin ja Umbracoa on nyt mahdollista ajaa .NET 5/ASP.NET Core –pinossa.  

Kyseinen teknologiapino... 

  • mahdollistaa Umbraco-pohjaisten palveluiden kehittäminen ja ajaminen Windows, Linux ja macOS-alustoilla 
  • on maksuton 
  • tarjoaa modernit kehitystyökalut, kuten Visual Studio, Visual Studio Code, JetBrains Rider, .NET Core Cli jne. 
  • tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn
  • tarjoaa skaalautuvuuden
  • tarjoaa vankan tietoturvallisuuden 

Tämä teknologiapino muodostaa alustariippumattoman ekosysteemin, johon voidaan rakentaa kevyitä, mielikuvituksen rajoissa kehitettäviä ja turvallisia verkkopalveluita.  

Jos työpöydällänne on verkkosivusto, verkkokauppa, yritysportaali tai muu verkkopalvelu odottamassa toteuttamista, uudistamista tai erinomaisen sisällönhallintajärjestelmän tarjoamien etujen toteuttamista, tehdään se yhdessä. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! 


Liity uutislistallemme

Liity