Ajankohtaista

23.04.2019

Suomen Tilaajavastuu on tyytyväinen Riihi DMA palvelun käyttäjä

Suomen Tilaajavastuu tarjoaa palveluja muun muassa tilaajavastuu- ja veronumerolain noudattamista varten. Tilaajavastuu toimittaa asiakkailleen joko suoraan tai partnerien kautta sähköisiä palveluita, jotka auttavat keventämään yritysten hallinnollista kuormaa.

Tilaajavastuulla on useita yrityksiä helpottavia digitaalisia palveluita, joista tunnetuin on Luotettava Kumppani -palvelu. Palvelun avulla yritykset pystyvät hoitamaan kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteensa kerralla kuntoon. Palvelun tavoitteena on myös edistää rehtiä kilpailua ja varmistaa, että harmaan talouden torjunnan positiivinen vaikutus näkyy yhteiskunnassamme. Muita Tilaajavastuun keskeisiä palveluita ovat esimerkiksi Valttikortti, Valvoja, Taitorekisteri, Zeckit, SignSpace ja uusimpana Platform of Trust -ekosysteemi.

Tilaajavastuu on käyttänyt Riihisoftin Riihi Device Management from Azure (Riihi DMA) palvelua vuodesta 2016. Palvelu on toiminut erinomaisesti ja se on tuonut tehokkuutta ja säästöjä Tilaajavastuun nopeasti kasvavaan organisaatioon. Riihi DMA palvelulla automatisoidaan työasemien ja muiden päätelaitteiden käyttöönotto sekä elinkaaren hallinta Microsoft ekosysteemin mahdollisuuksia laajasti hyödyntäen.


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK