Ajankohtaista

28.02.2017

Software Developer / Ohjelmistokehittäjä

Etsimme web-pohjaisten järjestelmien kehitykseen "Full stack"-kehittäjää. Mikäli tunnet Microsoft teknologiat hyvin ja web-kehitys on lähellä sydäntäsi niin juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö. 

Jos sinua kiinnostaa innostava työpaikka vaativien yritystietojärjestelmien kehittämisen ja uusien teknologioiden parissa, niin nyt kannattaa lähettää hakemus. Riihisoft tarjoaa tueksesi myös loistavan tiimin ja yhteistyöhengen, sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Osaamisprofiili

Toivomme sinulta kokemusta Microsoft .NET ohjelmoinnista, SQL tietokannoista ja webbipohjaisten järjestelmien kehityksestä. Olet tehnyt töitä joko yhden tai useamman eri sisällönhallintaratkaisun parissa, eduksi katsomme erityisesti Episerver, Umbraco ja Sharepoint osaamisen. Toimenkuva on muokattavissa vahvuuksiesi sekä kokemuksesi mukaan.

Toimit osana kehitystiimiämme ja myös läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten sosiaalinen osaaminen ja hyvä kommunikaatiotaito on tärkeää. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi sekä englanniksi.

Mikäli olet lisäksi utelias oppimaan uutta, eikä sormi mene suuhun uusissakaan tilanteissa, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tehtävään hakeminen

Kerro itsestäsi lisää ja hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteella 

rekry@riihisoft.fi

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa Jouko Kukko, puh. +358 40 525 4989 ja sähköpostitse 

jouko.kukko@riihisoft.fi

 


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK