Ajankohtaista

19.05.2017

Riihisoft on toteuttanut GSK:lle kuluttajille suunnatun matkailuterveys- ja punkkisivuston uudistamisen

Riihisoft on toteuttanut GlaxoSmithKline Oy:lle (GSK) verkkopohjaisen rokote.fi rokotepalvelun uudistamisen. Uudistamishanke piti sisällään sisällön päivittämisen, toiminnallisuuden kehittämisen sekä ulkoasun täydellisen uudistamisen käytettävämmäksi ja modernimmaksi. Samalla palvelun käyttö laajeni Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan (vaccinportalen.se, vaksine.no ja vaccineportalen.dk).

Projekti saatiin hoidettua aikataulussa kiitos hyvän suunnittelun ja tarkan projektiseurannan kertoo Essi Saravuo GSK:lta, joka oli tiiviisti mukana projektissa muiden työvastuiden ohella. Aikataulun lisäksi projektin lopputulos ja kustannukset toteutuivat suunnitelmien mukaisesti, joten projektia voidaan pitää todella hyvin onnistuneena jatkaa Essi.

Verkkopalvelun pohjalla on Umbraco CMS julkaisujärjestelmä, jonka lisäksi on hyödynnetty nykyaikaisia web-teknologioita.

Riihisoftin partnerina projektissa toimi Digital Lighthouse Oy, digitallighthouse.fi, joka oli mukana ulkoasun suunnittelussa.


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK