Ajankohtaista

18.11.2020

Riihisoft on julkaissut kokonaisvaltaisen Riihicloud-päätelaitehallintapalvelun

Riihisoftin päätelaitehallintapalvelu Riihi DMA on siirtynyt uuden Riihicloud-brändin alle.

Riihicloud-brändin julkistuksen myötä suosittu päätelaitehallintapalvelu sai uuden logon ja ilmeen sekä omat verkkosivut. Aiemmin Riihi Device Management from Azure -nimellä kulkenut päätelaitteiden hallintapalvelu on nyt Riihicloud Endpoint Management. Hallintapalvelu on saanut rinnalleen myös Riihicloud Endpoint Analytics -palvelun, joka nostaa päätelaitteiden valvonnan ja analysoinnin aivan uudelle tasolle.

Riihisoft on jatkanut tuotekehitystä isoin panoksin. Etenkin Endpoint Analyticsin kehittämiseen on panostettu voimakkaasti viimeisen vuoden ajan Business Finlandin myöntämän tuotekehitystuen vauhdittamana.

Riihicloud tarjoaa markkinoiden parhaat päätelaitteiden sekä ohjelmistojen valvonta- ja hallintatyökalut, jotka hyödyntävät Microsoftin teknologioita. Riihicloudin jatkuvan tuotekehityksen ja päivityspalvelun ansiosta asiakasympäristöt pysyvät tietoturvallisina ja tehokkaina päätelaitteiden koko elinkaaren ajan.

Lisätietoa yhteyshenkilöiltämme ja uusilta sivuilta: https://riihicloud.com/fi/


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK