Rekrytointi eli UraRiihi

14.09.2018

React Developer

React- ja muu web-teknologiaosaaja – nautitko ketterästä ohjelmistokehityksestä? Jos haluat varmistaa paikkasi etujoukoissa alalla, Riihisoftin UraRiihi on sinua varten.

Kasvumme Riihisoftissa jatkuu, ja haemme uusia osaajia. Työtä teet joustavasti toimistollamme Riihimäen juna-aseman vieressä tai etänä. Hae itse tai vinkkaa osaavalle kaverille!

Työ koostuu monipuolisesta ohjelmistokehityksestä keskittyen web-teknologioihin ja erityisesti React.js kehitykseen. Katsomme hyvällä myös kokemustasi .NET ympäristöstä, C#-kielestä, relaatiotietokannoista ja Azuresta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria oman alansa edelläkävijöitä. Asiakasprojektit viedään tyypillisesti läpi muutaman osaajan tiimeissä, jonka ympärillä työskentelee laajempi projektiryhmä.

UraRiihi tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meillä mahdollista, suotavaa ja usein myös pakollista. Selän takana meillä ei kurki kukaan – tärkeintä on että työt tehdään ja homma hoituu.

Tarjoamme mielenkiintoisten projektien lisäksi joustavaa työtä, kilpailukykyisen palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun Edenred Ticked Duo -kortilla sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille työssäolokuukausien mukaan. Kun asetut taloksi ja jäät porukkaamme, saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion!

Meillä myös tehdään ja opitaan yhdessä https://youtu.be/TT2fSghj3T0

Lähetä hakemuksesi 12.10.2018 mennessä Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi tai soita p. 040 525 4989.

 

Pohjatonta kiinnostusta teknologioihin

Riihisoft Oy on asiakkaan bisnesviisas ohjelmistokumppani – teemme verkkopalveluita, sovelluksia, ohjelmistoja ja integraatioita, jotka palvelevat loppukäyttäjiä. Meillä on vainu, jolla asiakkaalle oikeat ratkaisut löytyvät, ketterästi ja protoillen.

”Riihisoftilla on mahdollisuuksia kasvaa niin pitkälle kuin oma halu riittää. Ilmapiiri on kannustava.”

– Jaakko Kuoppa, Senior Software Architect

Lue, mitä muuta työntekijämme kertovat työskentelystä Riihisoftilla!

 

Katso myös

(Junior) Software Developer
Lue lisää
Senior Software Developer
Lue lisää


Episerver Associate Partner
Umbraco Certified Partner
Html/Css/JS
Microsoft Azure
Microsoft Parner
Microsoft .NET
Microsoft SQL Server

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK