Rekrytointi eli RiihiUra

04.12.2019

Riihi DMA vientipäällikkö rakentamaan uutta kansainvälistä menestystarinaa

Vientipäällikkö tai vientipäälliköksi aikova – oletko hakemassa uutta uraa, jossa pääset kehittämään vientitoimintaa ja ottamaan siitä vastuun – nautitko ketterästä ja matalasta organisaatiosta? Jos haluat siirtyä urallasi eteenpäin, Riihisoftin vientipäällikön pesti on sinua varten.

Riihisoft on henkilöstönsä omistama ohjelmistotalo, jonka liiketoiminta jakaantuu kahteen liiketoiminta-alueeseen, ohjelmistokehitykseen ja pilvipalveluihin. Pilvipalvelujen ytimenä on Riihi Device Management from Azure (Riihi DMA) päätelaitehallintapalvelu.

Riihi DMA on Microsoft teknologioihin (Azure ja Intune) pohjautuva skaalautuva pilvipohjainen päätelaitehallintapalvelu, jolla automatisoidaan työasemien ja muiden päätelaitteiden käyttöönotto sekä elinkaaren hallinta.

Riihi DMA palveluumme luottavat mm. seuraavat asiakkaat ja kumppanit. Teemme yhteistyötä myös ICT-alan kansainvälisten tukkureiden sekä Microsoftin kanssa, joiden toimintaan Riihi DMA palvelu tuo lisäarvoa.

Nyt kun olemme Suomessa rakentaneet Riihi DMA palvelullemme jälleenmyyjäverkoston, on aika kääntää katseet ulkomaille. Kasvua tukemaan haemme Riihi DMA palvelujen vientipäällikköä.

Monipuolinen työ koostuu jälleenmyyjä- ja päämiesverkoston rakentamisesta Eurooppaan sekä heidän myyntityön tukemisesta.

Hakijalta odotamme näyttöjä kansainvälisestä ICT-palvelumyynnistä sekä olemassa olevia yhteyksiä eurooppalaisiin ICT-päättäjiin.

Sujuvan (suullinen ja kirjallinen) englannin ja suomen kielen lisäksi arvostamme myös muuta kielitaitoa sekä Microsoft teknologioiden osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työn lisäksi kilpailukykyisen tulokseen sidotun palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville.

Tarjoamme myös mahdollisuutta yhtiön osakkuuteen, kun olet saanut aikaan näyttöjä menestyksellisestä työskentelystä vientipäällikön pestissä.

Lähetä hakemuksesi Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi, ja/tai soita p. 040 525 4989.

Katso myös

Software Developer
Lue lisää
Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK