Rekrytointi eli RiihiUra

17.02.2021

Päätelaitehallinnan asiantuntija

Kuulostaako tutulta?

  • Päätelaitehallinta
  • Microsoft-ekosysteemi
  • Intune
  • Azure
  • M365

Oletko sinä huipputiimimme uusi vahvistus?

Kasvumme kiihtyy ja huippuosaajien joukkomme kaipaa vahvistusta. Riihicloud-tiimimme hakee kokenutta päätelaitehallinnan asiantuntijaa.

Riihicloud-päätelaitehallintapalvelumme perustuu Microsoft-teknologioihin ja ratkaisee yritysten päätelaitteiden hallinnan sekä valvonnan haasteet.

Toimenkuvaasi kuuluu ylläpidon ja kehityksen tehtäviä, jotka vaativat vankkaa osaamista ja kokemusta päätelaitehallinnasta. Hallussasi tulisi Intunen lisäksi olla Azure ja M365.

Arvostamme kokemusta myös mm. Microsoft SCCM:stä tai vastaavista päätelaitehallinnan tuotteista ja palveluista.

Eniten arvostamme itseohjautuvuutta ja paloa työtä kohtaan, jotka näkyvät työn jäljessä. Sinun asiantuntijuutesi tulee vahvistamaan tiimiämme ja palveluitamme entisestään.

Millaisia me olemme?

Riihisoft Oy on henkilöstönsä omistama vuonna 2011 perustettu yritys. Kymmenen vuoden ajan liiketoimintamme on kasvanut kannattavasti ja tällä hetkellä joukkomme koostuu 20 huippuosaajasta.

Erityisosaamistamme ovat päätelaitehallinta, verkkopalveluratkaisut sekä räätälöidyt yritysohjelmistopalvelut. Riihicloud-päätelaitehallintapalveluamme olemme kehittäneet vuodesta 2016.

Meillä olet osana mielenkiintoisia ja uusia haasteita tarjoavia projekteja. Työskentelet uusimpien teknologioiden parissa ja katseesi kohdistuu tulevaisuuteen sekä sen tuomiin mahdollisuuksiin. Pysymme aallon harjalla kouluttautumalla ja oppimalla päivittäin uutta.

Toimipisteemme sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien päässä Riihimäen Matkakeskuksessa. Luottamuksemme työntekijöihimme on meille tärkeää, joten arkeamme ovat joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat kilpailukykyinen palkka, puhelin-, lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöillemme. Saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion ja arkesi täyttyy mielenkiintoisista tehtävistä sekä huumorilla höystetystä työilmapiiristä.  

Vinkkaa meille osaajia! Työsopimukseen johtavasta vinkistä luvassa rekrypalkkio.

Lähetä hakemuksesi Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi ja/tai soita p. 040 525 4989.

Riihisoftin kehittämä Riihicloud-päätelaitehallintapalvelu koostuu kahdesta palvelukokonaisuudesta.

Riihicloud Endpoint Analytics -palvelu tarjoaa yksityiskohtaista tietoa päätelaitteista ja ohjelmistoista eri sidosryhmien tarpeisiin. Palvelu mahdollistaa päätelaitteiden elinkaaren hallinnan sekä tiedolla johtamisen. Valvontaportaalilla voidaan valvoa keskitetysti kaikkia asiakasympäristöjä (tenantteja).

Riihicloud Endpoint Management -palvelulla hallitaan ja ylläpidetään päätelaitteille (Windows, Android, iOS, macOS) asennettuja sovelluksia sekä asetuksia. Hallintaportaalilla voidaan hallita keskitetysti kaikkia asiakasympäristöjä (tenantteja).

Riihicloud tarjoaa markkinoiden parhaat päätelaitteiden sekä ohjelmistojen valvonta- ja hallintatyökalut, jotka hyödyntävät Microsoftin teknologioita. Riihicloudin jatkuvan tuotekehityksen ja päivityspalvelun ansiosta asiakasympäristöt pysyvät tietoturvallisina ja tehokkaina päätelaitteiden koko elinkaaren ajan.

Katso myös

Software Developer
Lue lisää
Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK