RIIHIBLOGI

16.04.2019

Riihi DMA & Microsoft ekosysteemin lisäarvopalvelut

Kun Riihi DMA:n myötä on luotu vakaa perusta Microsoft ekosysteemissä, kumppanimme voivat keskittyä tarjoamaan ekosysteemin mahdollistamia lisäarvopalveluja asiakkailleen. Lisenssit (EMS, M365) tarjoavat lisäarvopalvelujen tuottamiseen laajat mahdollisuudet.

Alla on esimerkkejä palveluista, joilla kumppanimme pystyvät nostamaan asiakkaidensa liiketoiminnan uudelle tasolle. Lisäarvopalvelujen myötä kaikki tarvittava tieto on saatavilla nopeasti ja täsmällisesti, jolloin asiakkaat voivat keskittyä tehokkaasti liiketoimintansa kasvattamiseen. Lisäarvopalvelut mahdollistavat myös tietoturvatason nostamisen, jolloin asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintansa pyörittämiseen levollisin mielin.

OMS – Operations Management Suite palvelulla operoidaan ja valvotaan Azuressa asuvia palveluita. Palveluita ovat esimerkiksi SQL Server, virtuaalikoneet ja muut palvelimet, Azure AD ja tietoturva. Valvontaan ja operointiin saadaan muokattua tyylikkäitä Dashboardeja tarpeiden mukaan.

Data Protection, johon Microsoft ekosysteemi tarjoaa valtavat mahdollisuudet. Tietoturvaa parantavia lisäarvohankkeita on tarjolla runsaasti. Esimerkkeinä osa-alueista ovat mm. Multifactor autentikointi (MFA), Azure Rights Management ja Azure Data Loss Prevention sekä Azure Information Protection.

Kolmanneksi vielä analytiikoillekin jotain eli datan louhintaa ja visualisointia Power BI:llä. Power BI on datan analysointi- ja raportointityökalu. Dataa voidaan tuoda sekä Azuren palveluista, että yrityksen omista järjestelmistä, tiedostoista, intranetista ja muista pilvipalveluista.

Teknologiat

Lisätietoa näistä tutusti yhteyshenkilöidemme kautta.


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK