RIIHIBLOGI

07.01.2019

Riihi DMA Manager - useiden Intune tenanttien hallinta keskitetysti

Yksi suurimmista haasteista päätelaitehallinnan mutkikkaassa maailmassa on useiden eri asiakastenanttien keskitetty hallinta samasta paikasta riittävillä toiminnallisuuksilla. Tätä haastetta lähdimme ratkaisemaan yhtenä viime vuoden isoimpana tuotekehitysprojektina.

Natiivisti Intunella asiakasympäristön laitehallinta suoritetaan tenanttikohtaisesti. Esimerkiksi kumppanilla, jolla on useita kymmeniä tai vaikkapa satoja loppuasiakkaita, pelkästään kirjautumiset asiakaskohtaisiin tenantteihin vievät rutkasti työaikaa ylläpitotiimeiltä. Tähän päälle sitten lisäksi usein toistuvat ohjelmistopäivitykset, asetuksien päivitykset ja muut ylläpitotoimet loppuasiakaskohtaisesti. Aikaa ja tarkkuutta siis vaaditaan.

Riihi DMA Manager on tehty avuksi ja ratkaisuksi tähän haasteeseen. Riihi DMA palvelun ja Intunen ytimeen REST API integraatiolla kehitetty Manager on nyt valmis ja siirretty syksyn laajasta pilottikäytöstä normaaliin palvelutuotantoon. Managerin avulla voidaan operoida kaikki tarvittavat asennukset ja päivitykset yhdellä kertaa kaikkiin tenantteihin. Lisäksi saadaan arvokasta raporttidataa ja statistiikkaa.

Teknologiat

Riihi DMA:n kehitysputkesta on tulossa muitakin uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia ja lisäosia parantamaan kumppaneidemme ja asiakkaidemme ympäristöjä, joten pysythän kanavalla.


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK