Software Developer

20.12.2020

.NET osaaja – olisiko aika vaihtaa työpaikkaa?

Nautitko ketterästä ohjelmistokehityksestä ja matalasta organisaatiosta? Jos haluat siirtyä urallasi eteenpäin ja satsata kiireettömään elämään, jossa työ ja vapaa-aika on tasapainossa, Riihisoftin RiihiUra on sinua varten. 

Kasvumme Riihisoftissa jatkuu ja haemme uusia osaajia pitkäaikaisiin projekteihin, joita voi tehdä etänä haluamastasi paikasta ja/tai toimistoltamme Riihimäeltä. Hae itse tai vinkkaa osaavalle kaverille! 

Monipuolinen työ koostuu ohjelmistokehityksestä. Tunnet web- ja Microsoft-teknologiat ja koulutuksesi ja työkokemuksesi takaa vahvat .NET-ympäristön, C#-kielen sekä relaatiotietokantaosaamisen taidot. 

Eduksi katsotaan myös kokemusta ASP.NET MVC -kehityksestä ja Azuresta. Katsomme hyvällä myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Asiakkaamme, kasvuyrityksistä globaaleihin pörssiyhtiöihin ovat oman alansa edelläkävijöitä. Asiakasprojektit viedään tyypillisesti läpi muutaman osaajan tiimeissä, jonka ympärillä työskentelee laajempi projektiryhmä. 

RiihiUra tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meillä mahdollista, suotavaa ja usein myös pakollista. Selän takana meillä ei kurki kukaan – tärkeintä on, että työt tehdään ja homma hoituu. 

Tarjoamme mielenkiintoisten projektien ja joustavan työn lisäksi kilpailukykyisen palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun Edenred Ticked Duo -kortilla sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille työssäolokuukausien mukaan. Kun asetut taloksi ja jäät porukkaamme saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion! Tarjoamme myös työntekijöillemme osakkuutta ensimmäisen vuoden jälkeen. 

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää. 

Lähetä hakemuksesi Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi ja/tai soita p. 040 525 4989. 


Liity uutislistallemme

Liity