Ajankohtaista

28.02.2017

Episerver kehittäjä

Tunnetko Episerverin ja Microsoft teknologiat kuin omat taskusi ja uusimmat web-kehitystekniikat ovat hallussasi?

Etsimme kasvavaan verkkopalveluliiketoimintaamme nyt kokenutta Episerver-kehittäjää. Mikäli tunnet Episerverin hyvin ja olet jo Episerver-projekteissa kokemusta hankkinut devaaja niin juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi heti, mikäli mielenkiintoiset Episerver-projektit ovat intohimosi.

Riihisoft tarjoaa tueksesi mielenkiintoisten projektien ohella myös loistavan tiimin ja yhteistyöhengen, sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Osaamisprofiili

Odotamme sinulta osaamista erityisesti Episerverin tuotepaletista, Microsoft .NET ohjelmoinnista, SQL tietokannoista ja webbipohjaisten järjestelmien kehityksestä. Tarkempi toimenkuva on muokattavissa vahvuuksiesi sekä kokemuksesi mukaan.

Toimit osana kehitystiimiämme ja myös läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten sosiaalinen osaaminen ja hyvä kommunikaatiotaito on tärkeää. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi sekä englanniksi.

Mikäli olet lisäksi utelias oppimaan uutta, eikä sormi mene suuhun uusissakaan tilanteissa, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tehtävään hakeminen

Kerro itsestäsi lisää ja hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteella

rekry@riihisoft.fi

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa Jouko Kukko, puh. +358 40 525 4989 ja sähköpostitse 

jouko.kukko@riihisoft.fi

 


Lisää uutisia


Microsoft Silverpartner 200px BW.png
umbraco-certified-partner.png
episerver-associate-partner.png
microsoft-net.png
microsoft-azure.png
html-css-js.png
Intune 200px_BW.png
microsoft-sql-server.png

Hei! Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK